Sinds 1955 staat het oplossen van uw technische problemen centraal bij het familiebedrijf Perdok. Met ons grote team van technische vakmensen staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om technische problemen op te lossen. Wat Perdok uniek maakt is dat we zowel de mobiele markt als de industrie markt bedienen. Voor de industrie hebben we alles op het gebied van hydraulische- en elektrische aandrijvingen. Daarnaast is ook de groothandel nog beschikbaar voor al het materiaal dat je dagelijks nodig hebt.

Voor de mobiele markt hebben we alles gebied van hydrauliek, diesel, startmotoren& dynamo’s, filteroverdruk, standkachels en airco’s.

Daarnaast is ook de groothandel nog beschikbaar voor al het materiaal dat je dagelijks nodig hebt. Dit alles doen wij door onze 6 zekerheden.

  • U bepaalt waar en wanneer wij de onderdelen afleveren
  • Kapotte onderdelen verwijderen wij binnen een uur
  • Wij lossen problemen op bij u op locatie
  • We stellen snelle en betrouwbare diagnoses
  • Wij reviseren kostenbesparend
  • Door vakmanschap lossen wij problemen op

Door deze zekerheden bent u verzekerd van een snelle en vakkundige oplossing tegen de beste prijs.

Perdok is gevestigd aan de A28 in Assen waar ons kantoor, de service werkplaats, het winkelmagazijn en de technische groothandel in één pand zijn onder gebracht.

Daarnaast zijn we gevestigd in Heerenveen waar we ons bezighouden service, onderhoud en engineering. Wij verwelkomen u graag bij ons kantoor als u vragen heeft.

Neem contact op met ons

We staan altijd voor u klaar. Kom langs, bel ons of stuur een bericht via WhatsApp.