Kwaliteit geleverd door vakmannen

Het onderhouden en repareren van pompen, injectoren en verstuivers wordt gedaan in onze geavanceerde werkplaats met ultra moderne diagnoseapparatuur en testbanken. Dit wordt gedaan door de door Bosch opgeleide vakmannen. Deze mannen hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar zijn ook snel en efficient. Hierdoor leveren wij kwaliteit af met Bosch geautoriseerde garantie afhandeling. Naast het repareren en onderhouden hebben wij een ruil voorraad van de meest voorkomende pompen, injectoren en verstuivers.

“In een ultra moderne en geavanceerde werkplaats repareren en onderhouden wij uw onderdelen.”

– Perdok

Service

Reparatie        
Perdok is een erkend Bosch Diesel Center, een technisch service center met de meest geavanceerde apparatuur. Het repareren van uw pompen, injectoren en verstuivers doen wij in onze Cleanroom / Diesellaboratorium. Na het repareren wordt het product getest in een moderne testbank. De producten hebben Bosch geautoriseerde garantie afhandeling. 

Onderhouden
Het onderhouden van uw brandstofpompen, verstuivers en injectoren gebeurt allemaal in ons technisch service center. Degelijk Hollands vakmanschap in combinatie met moderne apparatuur maakt het onderhouden van uw product geen probleem. Uiteraard wordt het product eerst uitvoerig getest voordat het product weer retour gaat. 

Diagnose         
Voor een reparatie is het van belang om een diagnose te stellen. Bij Perdok hebben wij ultra moderne diagnoseapparatuur en worden de diagnoses uitgevoerd door een Bosch opgeleide diesel-systeemtechnicus. Zeer betrouwbaar met jarenlange ervaring en daarom erg efficiënt en snel.

Ruilen   
Oude brandstofpompen, injectoren en verstuivers kunnen worden ingeleverd waardoor u uw ‘statiegeld’ terug krijgt. Het product wat ingeleverd wordt moet nog wel in zodanige staat zijn dat het product kan worden gereviseerd. Het ruilen van producten is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens kostenbesparend voor u! 

Testen  
Met de meest geavanceerde Bosch en Hartridge testbanken en directe toegang tot de test-database van Bosch kan er snel en met hoge kwaliteit getest worden. De testen worden gedaan door vakmannen die zijn opgeleid door Bosch.

Vermogen meten       
In onze Diesel Center hebben we beschikking tot een vermogentestbank en zo kunnen wij nauwkeurig het vermogen meten. Door het testen van alle componenten en het meten van het vermogen kunnen wij betrouwbare reparaties en onderhoud uitvoeren. Dit is zeer betrouwbaar en zorgt ervoor dat het product zo snel mogelijk weer retour kan naar de klant. 

Reviseren      
Wij geven uw brandstofpomp, injector of verstuiver een nieuw leven. Dit doen wij door te reviseren. Perdok is Bosch gecertificeerd en daarom hebben de producten dezelfde garantievoorwaarden als een nieuw product. De kapotte onderdelen worden vervangen door originele onderdelen en de goed werkende onderdelen die worden weer hergebruikt. Alle producten worden uitvoerig getest voordat het product retour gaat. 

Verkoop

Brandstofpompen   
De brandstofpompen zijn nieuw of gereviseerd, vandaar het verschil in prijs. Bij gereviseerde brandstofpompen zijn kapotte onderdelen vervangen door originele nieuwe onderdelen. Hierdoor is de brandstofpomp zo goed als nieuw en daarom geven wij ook dezelfde garantie als een nieuwe brandstofpomp. De prijs is gemiddeld 40% goedkoper bij een gereviseerde brandstofpomp. 

Injectoren & Verstuivers  
Verstuivers en injectoren zijn zeer nauwkeurige onderdelen voor het inspuiten van een hoeveelheid diesel in de cilinder. Het is van belang dat de injectoren en verstuivers van goede kwaliteit zijn. Bij Perdok heeft u deze kwaliteit en daarom bieden wij gloednieuwe injectoren en verstuivers aan, maar ook gereviseerde injectoren en verstuivers. En de kwaliteit is precies hetzelfde! 

Neem contact op met ons

We staan altijd voor u klaar. Kom langs, bel ons of stuur een bericht via WhatsApp.